Wednesday, November 28, 2007

Elu on see, mis juhtub siis, kui sinul on teised plaanid! Stiilipuhas!

Tervist, pole ammu näinud! Kuidas teil läinud on?

Et muuta oma tuba kodusemaks, oli vaja muretseda:
-vaip
-laualamp
-küünlad
-lill (bambus) vaasiga
-mõned seinapildid.

Soetatud. Tuba on nüüd lihtne ja armas!

Neljapäeval sadas vihma. Libisesin selili porimülkasse oma puhaste riietega. Teised said naerda, mina kirusin, et jälle peab riideid pesema.
Õhtul oli Merili sünnipäev karutlisalati ja viineritega. Öösel vurasin vihma trotsides rattaga ühikasse. Sain läbimärjaks!

Reedel peitsime ennast pohmelliga teki alla! Peale mõnigast võitlust ajas süütunne mu voodist välja. Läksin sööma. Tuli leppida eriti halva soenguga, kuna iga juuksesalk hoidis ennast kangelt erinevas suunas.
Õhtul oli üks kiftimaid erasmuse pidusid üldse. Veendusin, et elu on elamiseks ja vein vaid joomiseks!

Kogu nädalavahetust võib iseloomustatada kui - vaniljejäätis metsmaasikatega (mõtelge ise, mida tahate). See kõlab palju paremini kui näiteks marineeritud heeringas juurvilja tükkidega.

Minu elu lihtsad ja imelised pisiasjad!

Nüüd on juba esmaspäev ja mu esimene ning ainuke erialane loeng on selleks nädalaks läbi. Üks ainetest lõppes eelmisel nädalal ning uus pole veel alanud.

Emale ja isale: õpin, ainult kangesti igav tunduks siia ensümoloogia või biokeemia definitsioone laduda. Hindeid pole veel antud. Järgmisel nädalal esimene eksam hispaania keeles (aiman halba).

Ei midagi erilist. Samas Tallinnast tuleb aina mittepositiivseid uudiseid. Ma elan siin omas mullis oma turvalist ja muretut elu, kaugel kõikidest muredest. Loen igapäevaselt lehti, mis Tallinnas toimub ja avaldan arvamust, kui miski korda läheb ja ongi kõik. Mu isa iseloomustaks mind nüüd sõnadega – egoisimihunnik. Kas ikka?
Kogu sellel asjal on kaks vaatenurka. Eramuste elu siin tuleb võtta kui – uued kogemused/teadmised, pidu, fun, reisimised, uued sõbrad, uued suhted – ei midagi tõsist (v.a. kool). Sellest aastast tuleb luua mälestusi! Sa ogardud, oled ülemeelikas – 19 taas.
Aga teisalt sa mõtled, et elu ei ole tegelikult selline. Tegelikkuses on kohustused, vastutused, rõõmud/mured. See on hoopis midagi muud. Rääkides sõpradega või kodustega, toob see kõik su Eramuse pilve pealt alla tegelikku maailma.
Mis veel kentsakam? Kui Tallinnas miskit juhtub, näed sa seda kõike kõrvalt. Sa ei ole ise selle sees. Ja see on midagi muud. Sa ei suuda tunnetada olukordade tõsidust või kurbust. Sa küll püüad aidata nii nagu suudad, aga tegelikult oled sa kuskil üüratus kauguses oma elu elamas. Sa lihtsalt eksisteerid!

2 comments:

merxs said...

Nonii pidur!

Meie käisime täna Inksuga trennis, aga sina lähed vist trenni kõrvalühikasse või mis?:P

Silvie said...

alatu laim!.. parce que c`est toi on ilus